- -

Uffe Holm Englebarn (Hollys Jul) [feat. Holly]


Letra Englebarn (Hollys Jul) [feat. Holly] lyrics en Ingles

"Må vi godt få nogen gaver nu?"

"Hvor mange gaver har du købt?"

"Far, jeg vil gerne have en unicorn."

Det cool det jul, sidste år var vi guld, men der ingen klejner i år

Og du vil ha' og du vil ha' helt til tredje juledag, det nu du minder mest om din mor

En computer til Texas, løbehjul til dig, og mor hun skal have nye patter

"Hvorfor det?" *Griner*

"Du har jo suget dem fuldstændig flade man, men du er stadigvæk min yndlingsdatter."

"Men hvem fanden har købt marcipan for 6000 kroner?"

"Tilbud."

"Det vil jeg skide på.. Du kan ikke engang lide marcipan."

"Nej, men det pænt."

"ARGH"'

"Bjældeklang, bjældeklang."

"Hold så kæft Texas."

"Må vi godt få nogen gaver nu?"

"Nej, der er først gaver til jul."

"Kom nu far."

Jeg er ikke typen der venter, så væk mig når det bliver december, for der ved jeg, jeg kan få, hvad jeg peger på. Fortæl min mor og far, at de har fået et englebarn. For så ved jeg, jeg kan få, hvad jeg peger på. Hvad jeg peger på

"Englebarn."

"Far, jeg vil gerne have en unicorn."

Og et køkken, en rapunzel og en dukkevogn

?, glimmer sko, Prinssesekjole, en pistol, og en færge og en pony og et visaelektron

Og jeg vil ha en gul ferrari, og en luder der er uartig, og sådan fungere verden altså ikke lille skat

"Far, kan du ikke bare lave nogen flere reklamer?"

"Jo, så må champen jo tage fat."

*Telefon ringer op.*

"Hej, det Peter."

"Hej Peter, det er Uffe Holm. Kan du huske jeg bad dig ta' de der

Reklamer og stikke dem skråt op?"

"Jaa?"

"Det slår vi lige en streg hen over."

"Er det fordi du mangler klejner?"

"Ja, det kan man sige, jeg tænker vi tager et nummer til."

"Det modtaget."

"Perfekt."

Jeg er ikke typen der venter, så væk mig når det bliver december, for der ved jeg, jeg kan få, hvad jeg peger på. Fortæl min mor og far, at de har fået et englebarn. For så ved jeg, jeg kan få, hvad jeg peger på. Hvad jeg peger på

"Texas! Jeg har fundet julegaverne under sengen, kom vi pakker dem op nu, skynd dig inden far kommer."

"STOP!! Der er først gaver til jul."

Jeg er ikke typen der venter, så væk mig når det bliver december, for der ved jeg, jeg kan få, hvad jeg peger på. Fortæl min mor og far, at de har fået et englebarn. For så ved jeg, jeg kan få, hvad jeg peger på. Hvad jeg peger på

"Fortæl min mor og far, at de har fået et englebarn. For så få, hvad jeg peger på. Peger på. "
Letras traducidas en Español

Letras de canciones >> u >> Uffe Holm

Disco: "Christmas"

Estilo: Pop Rock Playlist Uffe Holm


Letra Uffe Holm - Englebarn (Hollys Jul) [feat. Holly]Estamos Escuchando Englebarn (Hollys Jul) [feat. Holly] de Uffe Holm con letra en este video de música online con en el video clip con estilo Pop Rock y editado en (2018) e incluido en el disco ''Christmas''. El tema "Englebarn (Hollys Jul) [feat. Holly]" es el mas escuchado del CD donde puedes ver su letra y las canciones Top "Englebarn (Hollys Jul) [feat. Holly]" ,.


Englebarn (Hollys Jul) [feat. Holly] Musica

Uffe Holm - Englebarn (Hollys Jul) [feat. Holly] letra

Top Letras:


"Normas de uso" - Face - Tw